Haber

CHP’de devam etme konusunda sürpriz karar!

İZMİR (İGFA) – Fark yaratanların kongre zaferinin ardından gözler Genel Merkez ve TBMM’deki kilit işçi değişimine çevrildi. En çok merak edilen değişiklik ise CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özel Sekreteri Şükran Kütükçü’nün yerine kimin geleceği oldu.

Kütükçü, ilk Maliye Bakanlığı göreviyle başlayan süreçte Bağkur Genel Müdürü Özel Kalem Müdürlüğü, SSK Genel Müdürü Özel Kalem Müdürlüğü, ardından İstanbul Parlamentosu’nda CHP liderinin danışmanı, Meclis döneminde de CHP liderinin danışmanı olarak görev yaptı. CHP Küme Başkan Yardımcılığı ve son olarak 2010 yılından itibaren CHP Genel Lider Özel Sekreterliği yaptı. Direktör ve Genel Lider Danışmanı olarak görev yaptı.

ŞAHİTLİĞİ VE HAFIZASI!

Bu görev için çeşitli isimler öne sürülürken, CHP Lideri Özel, yakın çalışma arkadaşlarına sürpriz bir karar açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bu kritik kararı arkadaşlarına şöyle anlattı: “Arkadaşlar, bu kritik görev için kararımı verdim. Şükran Hanım’ın görevinin gerektirdiği tüm nitelik ve tecrübeye sahip, kamu görevlerinde yıllardır devlet geleneğini özümsemiş bir arkadaşımız olması, şahit ve hatıra olması nedeniyle Şükran Hanım’la çalışmaya devam edeceğiz. Kararımızda CHP’nin yakın tarihinin en büyük etkeni var.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bu sürpriz kararı yakın çalışma arkadaşlarından olumlu tepki aldı.

Partililer bu kararı, “CHP’deki değişimin en önemli unsurlarından biri olacak. CHP’de artık liyakat dönemi başladı.” şeklinde yorum yaptı.

cobanlarajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu